Betters opgelet: pak een enorme odd bij winst van Anderlecht tegen Essevee

Betters opgelet: pak een enorme odd bij winst van Anderlecht tegen Essevee

12-02-2017 08:42

RSC Anderlecht staat zondag voor de topper tegen Zulte Waregem. Als het zijn titelambities kracht wil bijzetten, moet het wel winnen van Essevee. In eigen huis kan het altijd iets meer. Als  Anderlecht kan bevestigen, levert je dat ook een aardige cent op!

ENORME PROMOTIE! Anderlecht wint de topper tegen Essevee: €50 voor tientje!

Anderlecht staat nog altijd maar op 3 punten van leider Club Brugge, maar thuis kan paars-wit natuurlijk altijd dat tikkeltje meer. In eigen huis verloor het amper 1 keer in de laatste 12 wedstrijden. Verliezen doet paars-wit sowieso amper. Zo verloor het al 10 wedstrijden op rij niet meer. Al moeten ze bij Anderlecht wel oppassen voor de aanval van Zulte Waregem.

Zulte Waregem weet namelijk wat scoren is. Het scoorde minstens 1 keer in de laatste 7 uitwedstrijden. Buitenshuis scoort het gemiddeld 1,75 keer per wedstrijd. Daarmee staat het op de 3de plek in de Belgische competitie. Al heeft Essevee het bijzonder moeilijk buitenshuis, met amper 1 gewonnen wedstrijd in de laatste 5 uitwedstrijden. Met het uitvallen van Davy De fauw en Timothy Derijck heeft het achterin ook heel wat problemen.

Matchfacts

  • Anderlecht verloor amper 1 keer in de laatste 12 thuiswedstrijden;
  • Anderlecht verloor al 10 keer op rij niet meer;
  • Zulte Waregem won amper 1 keer in de laatste 5 uitwedstrijden;
  • Zulte Waregem moet het doen zonder Davy De fauw en Timothy Derijck.

ENORME PROMOTIE! Anderlecht wint de topper tegen Essevee: €50 voor tientje!