Ferrera met knipoog naar Weiler: Traditie wint geen wedstrijden

Ferrera met knipoog naar Weiler: "Traditie wint geen wedstrijden"

zondag 12 februari 2017 om 08:15

Na een 0-2 overwinning tegen Kortrijk zaterdagavond sluipt KV Mechelen weer de top zes binnen. Grote man bij Mechelen was Uros Vitas. De verdediger nam beide doelpunten voor zijn rekening. Geen toeval volgens trainer Yannick Ferrera.

"Dit is het verhaal van de afgelopen maanden: we hebben het niet gemakkelijk om te scoren. En als we een doelpunt maken, zijn het niet onze aanvallers die de weg naar de netten vinden. Nu, goed dat de goals vallen. De twee prachtige doelpunten zijn een beloning voor Vitas, want hij oefent veel", zegt Ferrera op de clubwebsite.

Voor de Mechelse oefenmeester is een Play-Off 1 ticket nu echt wel heel dichtbij. Maar Ferrera blijft voorzichtig. "We kunnen blijven dromen. Vier wedstrijden voor het einde doen we nog steeds mee voor Play-Off 1. Dat is geweldig. Het zou voor deze traditieclub en haar supporters super zijn om aan play-off 1 mee te kunnen doen. Maar, zoals Réné Weiler al zei, traditie wint geen wedstrijden. Wij moeten ervoor zorgen dat we punten pakken en een mogelijke kwalificatie verdienen. Het wordt knokken tot het einde", aldus Ferrera.

Poll

Haalt KV Mechelen Play-Off 1?

(228 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws

Ferrera met knipoog naar Weiler: "Traditie wint geen wedstrijden"