Anthuenis blikt vooruit op topper: Anderlecht voelt zich gekwetst

Anthuenis blikt vooruit op topper: "Anderlecht voelt zich gekwetst"

12-02-2017 07:15
1

Anderlecht kan zondag best winnen van Zulte Waregem om de fans tevreden te houden. Na de brilscores tegen Standard en Lokeren heeft het wel iets recht te zetten. Aimé Anthuenis waarschuwt echter: niemand is nog echt bang van Anderlecht.

Anthuenis vindt de partij tegen Zulte Waregem erg belangrijk. "Na zo'n zwakke prestatie is Anderlecht een revanche verschuldigd aan zijn fans. Nog zo'n zwakke wedstrijd zal het publiek niet aanvaarden. Anderlecht beschikt over veel degelijke spelers, maar buiten Teodorczyk is er geen topper. Daarnaast staat er geen ploeg op het veld, het is aan Weiler om dat probleem op te lossen. Je mag ook niet vergeten dat Anderlecht zich gekwetst voelt omdat ze op de Gouden Schoen naast alle prijzen grepen", meldt hij aan De Zondag.

Anthuenis geeft de bezoekers een kans. "Zulte Waregem kan ontspannen naar de wedstrijd toeleven, ze zijn zeker van Play-Off 1. De tijd dat ploegen met angst afzakten naar het Constant Vanden Stockstadion is voorbij. Daarom heeft Zulte zeker een kans."