Scherpe columnist: ''Dan nog proberen ze dat bij Anderlecht recht te praten''

Scherpe columnist: ''Dan nog proberen ze dat bij Anderlecht recht te praten''

11-02-2017 16:50
4

Lukasz Teodorczyk heeft voor veel commotie gezorgd door niet te verschijnen op het Gala van de Gouden Schoen. Er is al veel gezegd en geschreven over de kwestie. De Nederlandse columnist Nico Dijkshoorn haalde echter ook nog zijn scherpe pen boven.

Volgens zijn entourage was Teodorczyk het evenement vergeten, maar Dijkshoorn las wat anders. "Teodorczyk zegt dat hij het gewoon is vergeten. Wij moeten hier lezen: 'Ik word toch tweede, ondankbare honden, stop die prijs maar in jullie benauwde voetbalreet, ik ga nog liever een varken slachten op het Poolse platteland dan dat ik lijdzaam toe ga zitten kijken hoe een ander de prijs wint'', schrijft Dijkshoorn in zijn column voor Het Nieuwsblad.

Dijkshoorn vindt dat slap heeft gehandeld door hem geen sanctie op te leggen. "Het is natuurlijk, en dat begrijpt iedereen, een ongehoorde provocatie van iemand die weet dat hij onkwetsbaar is. Lukasz Teodorczyk heeft heel goed door dat hij desnoods iedere week vier dagen in Polen ergens in een slagerij kan gaan werken en dan nog proberen ze dat bij Anderlecht recht te praten: 'Die jongen houdt van vlees. Wij respecteren dat.'"