Chinees bod afgewezen: Ik ben echt geen vijftig miljoen euro waard

Chinees bod afgewezen: "Ik ben echt geen vijftig miljoen euro waard"

11-02-2017 11:52
0

Nikola Kalinic heeft er geen spijt van dat hij een zeer lucratieve transfer naar China heeft afgeslagen. De Fiorentina-aanvaller wees een voorstel van Tianjin Quanjian af omdat hij vindt dat hij niet zoveel waard is.

Tianjin was bereid de afkoopclausule van vijftig miljoen euro te betalen, plus een jaarsalaris aan Kalinic van tien miljoen euro. "Als ik ja had gezegd was het rond geweest", zegt Kalinic in gesprek met Corriere della Sera. "Fabio Cannavaro (trainer van Tianjin, red.) belde me in januari, maar voor mij is het onbespreekbaar en zal het altijd onbespreekbaar blijven."

"Ik wil benadrukken dat ik niet de precieze hoogte van de transfersom ken, maar geld is niet alles in het leven. Ik denk dat ik nog steeds veel kan geven aan het Europese voetbal", vervolgt de 29-jarige Kroaat. "Mijn idee van het voetballer zijn is dat je grote wedstrijden speelt in grote competities. Ik ben echt niet vijftig miljoen euro waard en ik betwijfel of iemand dat voor me wil betalen. Ik heb niet om die clausule gevraagd, dat was iets tussen mijn zaakwaarnemer en de club."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie