Conte heeft duidelijk geen zin in transfer van Hazard: 'Plak geen prijs op hem'

Conte heeft duidelijk geen zin in transfer van Hazard: 'Plak geen prijs op hem'

10-02-2017 19:20

Chelsea is titelkandidaat nummer één in Engeland, zeker na de wedstrijd van afgelopen weekend tegen Arsenal (3-1). Eden Hazard was opnieuw één van de sterkhouders bij The Blues. Hij kreeg daarvoor een applausvervanging van zijn trainer Antonio Conte.

"Als ik een speler vervang, is daar altijd een reden voor. Ik vond dat hij een applauswissel verdiende", vertelde Conte aan Daily Star. "Zeker na zo'n wedstrijd. Hij speelde fantastisch. Met, maar zeker ook zonder de bal. Of er een prijskaartje hangt aan Hazard? Nee, ik plak geen prijs op hem. Hij is een heel goeie speler, een topspeler. Wat maakt het uit hoeveel hij waard is? Hij is toch niet te koop."

Het team van Conte maakte indruk vorig weekend tegen Arsenal. "Ik wou mijn spelers een extra dag vrij geven want het was een intense week." Thibaut Courtois maakte van de gelegenheid gebruik om de Super Bowl bij te wonen. "Als mijn spelers willen gaan relaxen in een ander land, heb ik daar geen probleem mee. Het belangrijkste is dat ze fris en met de juiste mentaliteit weer terugkomen."