Lukaku krijgt duidelijk advies van ex-topspits: 'Zou direct in mijn auto springen'

Lukaku krijgt duidelijk advies van ex-topspits: 'Zou direct in mijn auto springen'

10-02-2017 18:40

Romelu Lukaku steeg dankzij zijn vier treffers tegen Bournemouth naar de eerste plaats in de topschutterstand. Er werd vervolgens direct gespeculeerd over zijn toekomst en een mogelijke terugkeer bij Chelsea. 'Big Rom' krijgt een helder advies van analist Ian Wright, voormalig topspits van Arsenal en de Engelse nationale ploeg.

Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Lukaku, beweerde dat de Rode Duivel van plan is om zijn contract bij Everton te verlengen. Volgens Raiola is er van een transfer in de zomer dan ook geen sprake. Wright weet wel wat hij zou doen wanneer Chelsea zich zou melden. "Lukaku heeft nog 'unfinished business' bij Chelsea. Als ik hem was, zou ik direct in mijn auto springen en onderweg naar Londen de trainer bellen om te vertellen dat ik weg ben. Ik zou zelfs mijn deur niet sluiten!", zegt Wright in The Sun.

Wright heeft echter ook begrip voor een eventueel langer verblijf van Lukaku bij Everton. "Er staan grootse zaken op til bij Everton, met de nieuwe eigenaar en het geld dat hij binnenbrengt. Het is een spannende club om nu te zitten'', besluit de analist. Lukaku stond tussen 2011 en 2014 onder contract bij Chelsea, maar kreeg nooit een serieuze kans bij The Blues.