OFFICIEEL: Lokeren gaat langdurig verder met offensief tweetal

OFFICIEEL: Lokeren gaat langdurig verder met offensief tweetal

11-02-2017 10:09

Lokeren is zeer tevreden over de prestaties van Mehdi Terki en Bob Straetman. Het tweetal krijgt als beloning een nieuwe contract van de clubleiding. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

De krant maakt vrijdag melding van de contractverlengingen. Volgens HLN tekent Terki een verbintenis voor drie jaar. De 25-jarige Algerijn had een optie in zijn huidig contract, die zeker gelicht zou worden door Lokeren, maar beide partijen hebben naar verluidt een nieuwe overeenkomst gesloten. Terki kwam in januari 2016 over van Dender en is dit seizoen een vaste basiskracht bij de Waaslanders. De offensieve middenvelder kwam in 23 competitiematch tot drie treffers.

Lokeren wil ook graag voort Bob Straetman. De 19-jarige flankspeler is een jeugdproduct en zal zich tot 2020 aan de club verbinden. Straetman had nog een doorlopend contract tot en met medio 2018. Straetman is nog niet altijd zeker van een basisplaats onder Runar Kristinsson, maar maakte dit seizoen al dertien keer zijn opwachting in de Jupiler Pro League. De jongeling kwam tot op heden slechts tot één treffer en een assist.

Update 10u09: Lokeren heeft de contractverlengingen tot 2020 bevestigd via de officiële website. ''De voorbije maanden groeiden beide spelers uit tot vaste waarden en smaakmakers van het elftal. De club wil hen daarvoor belonen met een langer verblijf. Beide spelers tekenden vandaag een overeenkomst die hen al zeker tot juni 2020 aan Sporting Lokeren verbindt'', klinkt het bij de Waaslanders.