'Duitsers vrezen vertrek Hazard en denken aan drie andere toptalenten'

'Duitsers vrezen vertrek Hazard en denken aan drie andere toptalenten'

Gepubliceerd: vrijdag 10 februari 2017 om 08:57vr 10-02-2017 om 08:57

Het ziet er sterk naar uit dat VVV-Venlo maximaal een half seizoen kan genieten van Gedion Zelalem, het gehuurde talent van Arsenal. Hij heeft een aflopend contract bij The Gunners en inmiddels heeft Borussia Mönchengladbach de jacht geopend. 

De ploeg van Thorgan Hazard heeft volgens SPORT BILD drie namen van grote Europese talenten op de verlanglijst staan voor komend seizoen. Het gaat om Ruben Loftus-Cheek van Chelsea, Zelalem van Arsenal en Noah Joel Sarenren Bazee van Hannover 96. Eerstgenoemde is op dit moment 21 jaar, het andere duo is twintig. Sportief directeur Max Eberl, die op zijn beurt wordt begeerd door Bayern München, moet dus flink aan de bak.

Arsenal wil in de komende periode bekijken hoe Zelalem zich ontwikkelt, alvorens het de contractonderhandelingen aanvangt. Maar er liggen dus kapers op de kust. Gladbach is als het ware de buurman van VVV en scouts hoeven maar 35 kilometer te rijden naar de Nederlandse stad. De Bundesliga-club dreigt immers Hazard en Andreas Christensen (gehuurd van Chelsea) te verliezen en mikt daarom op het drietal.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws