Volgens krant versprak Bruno zich over afwezigheid Teodorczyk

Volgens krant versprak Bruno zich over afwezigheid Teodorczyk

10-02-2017 06:43
4

Op het Gala van de Gouden Schoen ging Club Brugge nagenoeg lopen met alle prijzen. Terwijl Lukasz Teodorczyk schitterde door afwezigheid. Volgens zijn entourage keerde de Pool van Anderlecht even terug naar zijn geboorteland. Bij Het Laatste Nieuws denken ze daar anders over.

De organiserende krant van het Gala zag Teo woensdag ontbreken in Lint. Donderdag was de aanvaller wel present op de training van Anderlecht. 'Op zijn dooie gemakje in Neerpede. Alsof er niets aan hand was', schrijft Het Laatste Nieuws.

Daarna vroeg het ploegmaat Massimo Bruno om meer uitleg. "Hij heeft meegetraind, maar over zijn afwezigheid heeft hij niet gesproken. Hij was zelfs op het ontbijt." Bij de krant stellen ze zich vragen over die verklaring. 'Bruno voedt daarmee onbewust de twijfel: zat Teodorczyk in Polen omwille van familiale omstandigheden, had hij er gewoon geen zin in of was hij het simpelweg vergeten?', vraagt de krant zich af.

Anderlecht weet het niet
Bij Anderlecht blijven ze momenteel nog altijd op de oppervlakte. "Misschien is hij 's avonds terug naar België gevlogen, we weten echt niet wat er gebeurd is", klinkt het bij paars-wit.

Lees ookVerschueren geeft Het Laatste Nieuws lik op stuk na 'goedgeluimde' foto