'Serieuze gesprekken tussen Real en imponerende spits van 100 miljoen uit Turijn'

'Serieuze gesprekken tussen Real en imponerende spits van 100 miljoen uit Turijn'

09-02-2017 11:38

Real Madrid heeft een oogje op Torino-aanvaller Andrea Belotti. De 23-jarige topschutter van de club uit Turijn heeft veel indruk gemaakt, maar heeft een torenhoge transferclausule in zijn contract staan.

Belotti tekende onlangs nog een nieuw contract bij Torino met een gelimiteerde transfersom van honderd miljoen euro, stelt La Gazzetta dello Sport. De roze sportkrant meldt ook dat de club de Europese grootmachten daarmee niet heeft afgeschrikt. Real heeft namelijk verregaande interesse in de spits die dit seizoen al zeventien goals maakte in 23 wedstrijden in alle competities.

De berichtgeving luidt dat er zelfs al gesprekken plaatsvinden tussen Torino en Real over een eventuele overname van Belotti door De Koninklijke. Urbano Cairo en Florentino Perez, respectievelijke de presidenten van Torino en Real, voeren nu al gesprekken. Voorafgaand aan het Champions League-treffen tussen Real en Napoli, volgende week, wordt over de transfersom gesproken. Ook Premier League-clubs en Bundesliga-clubs hebben interesse.