Thorgan over Eden: Ik wil hem binnenkort als derde van de Gouden Bal zien

Thorgan over Eden: "Ik wil hem binnenkort als derde van de Gouden Bal zien"

08-02-2017 17:34

Eden Hazard is op dit moment de derde beste voetballer op deze planeet. Dat is alvast de mening van... zijn broer Thorgan. De spelmaker van Mönchengladbach kijkt bewonderend naar de prestaties van zijn oudere broer, die Chelsea FC dit jaar opnieuw naar de titel lijkt te gaan loodsen.

"Iedereen denkt dat Eden het potentieel heeft om de beste speler van de wereld te worden", trapt Thorgan af bij Goal.com. "Maar momenteel zitten we met twee uitzonderlijke spelers als Ronaldo en Messi. Zijn zijn zo sterk... Misschien zal Eden een beetje moeten wachten tot zij stoppen of tot ze erg oud zijn!", lacht de jongere broer. 

"Hij kan de beste worden, voor mij is hij trouwens al één van de besten. Ik wil hem op een dag derde zien worden in de lijst van de Gouden Bal en volgens mij gaat hem dat nog lukken ook. Ik denk dat veel mensen, wanneer ze Eden zien spelen, denken: "Wow, wat een speler!"", haalt Thorgan de superlatieven boven. 

Eén man krijgt speciale lofbetuigingen van hem: Antonio Conte. "Ik denk dat hij een nieuwe manier gevonden heeft, een beetje zoals twee jaar geleden, toen Chelsea kampioen werd en Eden ook fantastisch speelde. Misschien moest hij zijn positie wat veranderen. Conte heeft de oplossing gevonden en nu speelt hij sterk. Proficiat Conte!"