Palacios is ambitieus: 'Met Gods hulp titels binnenhalen voor Club'

Palacios is ambitieus: 'Met Gods hulp titels binnenhalen voor Club'

08-02-2017 16:28
1

Helibelton Palacios maakte deze winter de overstap van Deportivo Cali naar Club Brugge. Bij ClubTV vertelt de Colombiaanse flankverdediger over zijn eerste maand bij Blauw-Zwart. "Ik zal driedubbel zo hard moeten werken."

Palacios moest vooral even wennen aan het tempo van het spel in België. "Voetbal gaat hier veel vlugger. Je moet sneller denken, sneller handelen. In Colombia gaat het allemaal wat trager, daar is het een beetje passiever. Je wordt daar niet zo snel onder druk gezet. Maar beetje bij beetje probeer ik me aan te passen en de spelvorm van hier te leren kennen."

De flankverdediger beseft dat er bij Club veel van hem verwacht wordt. "Ik zal hier wel dubbel of driedubbel zo hard moeten werken wil ik het beste van mezelf kunnen geven. Maar met Gods hulp zal ik successen boeken en titels binnenhalen met deze club. Ik ga er alles aan doen om nog beter te worden en in mijn spel te groeien", vertelt de Colombiaan.

"Ik heb altijd gezegd dat God de opportuniteiten bepaalt en weet waar iemand moet zijn. Ik werk altijd en geef het beste van mezelf om een betere voetballer te worden. God zal zorgen dat er mogelijkheden komen voor mij. Waar er zich een deur voor mij opent, wil ik zijn", aldus Palacios.