Mbodji komt terug op beslissing na fikse loonopslag

Mbodji komt terug op beslissing na fikse loonopslag

08-02-2017 13:15
1

Bij Anderlecht is de knie van Kara Mbodji al langer een discussiepunt. De Senegalees denkt eraan om zich te laten opereren, maar dan is hij maanden out. Zijn knie zou nu door andere therapieën kunnen genezen.

Anderlecht wil natuurlijk vermijden dat Mbodji zijn knie laat opereren, want het heeft achterin weinig alternatieven. Mbodji zou het zelf wél willen, zo wordt een transfer naar Engeland namelijk een pak gemakkelijker voor hem. Momenteel vreest hij zelfs dat hij niet eens door de medische keuring zou geraken, na een operatie wel.

Mbodji heeft onlangs een verbeterd contract mogen tekenen en zou nu ook gewonnen zijn voor het idee om niet te opereren. Volgens de officiële website van Anderlecht heeft Mbodji die volgens de specialisten ook niet nodig. Mbodji werd onderzocht in Frankrijk en kreeg daar dezelfde diagnose als in België: goede zorg volstaat.

Mbodji heeft vooral last van het kraakbeen in zijn knie, een heel delicate blessure. Toch is Anderlecht ervan overtuigd dat iedere week spelen de kwetsuur niet erger zal maken.