Hazard doet opvallende uitspraak: Ik denk dat ik beter ben geworden

Hazard doet opvallende uitspraak: "Ik denk dat ik beter ben geworden"

07-02-2017 17:22

Eden Hazard heeft dit seizoen zijn beste vorm teruggevonden. De Rode Duivel kon al tien keer scoren in de Premier League en staat met Chelsea stevig aan de leiding. Uiteraard worden er meteen vergelijkingen gemaakt met het seizoen 2014/2015, waarin Hazard werd uitgeroepen tot Speler van het Jaar in Engeland.

"Ik denk dat ik beter geworden ben", vertelde Hazard over zijn topjaar tegenover The Evening Standard. “Je wordt beter door ervaring op te doen. Maar volgens mij zijn we ook beter in vorm als ploeg, het is niet alleen mijn vorm."

"Ik probeer het soort speler te zijn waarbij altijd iets te beleven is als hij de bal krijgt. Vanaf het moment dat ik in balbezit ben, probeer ik iets. In het verleden durfde het weleens gebeuren dat ik twintig tot dertig minuten geen bal raakte."

Toptrainer Conte
Tegenwoordig probeer ik voortdurend de bal te vragen en mijn spel te spelen voor mijn ploegmaats. "De trainer verlangt veel van me. Hij wil dat ik terugplooi als we de bal niet hebben. In balbezit moet ik meegaan met de counter en krijg ik vrijheid."

"Het is op die momenten dat ik probeer om uit te pakken met een beetje magie zoals tegen Arsenal. Dat was zonder twijfel één van de mooiste doelpunten uit mijn carrière."