Is dit de opvolger van Preud’homme? 'Hij wordt tactisch alleen maar beter'

Is dit de opvolger van Preud’homme? 'Hij wordt tactisch alleen maar beter'

07-02-2017 16:38
1

Michel Preud’homme is in principe aan zijn laatste seizoen bezig in het Jan Breydelstadion. De trainer dacht na de titel vorig seizoen al af te haken, maar bleef uiteindelijk toch. Wie weet doet Preud’homme er nog een extra jaartje bij, maar als Club Brugge volgend seizoen een nieuwe trainer nodig heeft, is er volgens Het Nieuwsblad maar één kandidaat.

Felice Mazzu van Sporting Charleroi is de geknipte keuze volgens de krant. "Wat Mazzu de laatste drie seizoenen met Charleroi bereikt heeft, is straf. Zeker als je weet dat hij elk jaar zijn beste spelers ziet vertrekken. Aan het hoofd staan van een team als Club Brugge is een beloning die Mazzu stilaan verdient."

Volgens Het Nieuwsblad wordt de coach van Charleroi tactisch alleen maar beter. "Hein Vanhaezebrouk wist met AA Gent maar één keer te winnen in acht confrontaties. Je weet meteen waarom Preud’homme wedstrijd tegen Charleroi een mooie uitdaging vond. Mazzu heeft bovendien amper tijd nodig om zijn varianten aan zijn spelers te leren."