Ryan voelt zich welkom en bedankt fans van Racing Genk en Club Brugge

Ryan voelt zich welkom en bedankt fans van Racing Genk en Club Brugge

07-02-2017 14:30

Mathew Ryan keerde deze winter bij Racing Genk terug op de Belgische velden. De Limburgers huren de Australische doelman tot het einde van het seizoen van het Spaanse Valencia. Ryan is blij dat hij weer aan spelen toekomt. Hij zit goed in zijn vel en heeft een speciale boodschap voor de fans van Genk én Club Brugge.

Ryan zette zijn boodschap dinsdagochtend op Instagram. "Bedankt aan RC Genk en de supporters voor het warme welkom. Ik heb het gemist om op het veld te staan en ik kijk ernaar uit om de komende maanden mijn steentje bij te dragen in het team. Hopelijk winnen we vanavond weer", luidde het bijschrift. Ryan kan dinsdag niet in actie komen, want de doelman is niet speelgerechtigd voor de inhaalmatch tegen Waasland-Beveren.

Ryan richtte zich ook de tot de fans van Club Brugge, de club die hij van 2013 tot 2015 diende. "Ook heel hard bedankt aan de supporters van Club Brugge voor de steun en om mijn beslissing om naar Genk te trekken te begrijpen. Ik wens jullie het beste voor de rest van het seizoen'', besluit hij.