Pensioen van korte duur? Vanden Borre gaat binnenkort terugkeren

Pensioen van korte duur? "Vanden Borre gaat binnenkort terugkeren"

06-02-2017 18:30
3

Anthony Vanden Borre nam onlangs een bijzonder drastische beslissing. De amper 29-jarige VDB stopte met voetballen. Definitief? Zijn goede vriend Hervé Kagé gelooft daar geen bal van.

Bij Proximus 11 vertelt Kagé, die heel dichtbij Vanden Borre staat, dat hij niet gelooft in zijn voetbalpensioen. "Het gaat goed met Anthony, al is het moeilijk voor hem dat hij niet meer speelt. Dat het zijn eigen keuze is? Ik denk dat het maar een periode is waar hij doorgaat. Volgens mij zal hij binnenkort al terugkeren. Wanneer? Dat kan ik nog niet zeggen", doet Kagé een verbazende uitspraak.

Vanden Borre kwam de laatste tijd verschillende keren negatief in het nieuws, afgelopen week nog zou hij betrokken zijn in rellen na de wedstrijd Lommel United - Cercle Brugge. Maar wat ik er van waar? "Anthony praat niet meer met de pers. Dus alles wat je over hem hoort of over hem wordt gezegd, dat is maar van horen zeggen. In zijn hoofd zit het goed", verzekert Kagé nog.

De vraag is natuurlijk of Vanden Borre nog eens een comeback aankan. "Hij kan honderd comebacks aan, mentaal is hij echt een monster. Hij is sterker dan ons allemaal, hij heeft een sterke geest. Ook fysiek is hij sterk, ik maak me geen zorgen over hem".