Dejaegere baalt: 'Het wordt nog knokken voor Play Off 1

Dejaegere baalt: 'Het wordt nog knokken voor Play Off 1"

06-02-2017 13:07

Zondag zag AA Gent in extremis nog twee gouden punten door de neus geboord. Het speelde in extremis 1-1 gelijk tegen Zulte Waregem. Gent-middenvelder Brecht Dejaegere baalt op de website van AA Gent. 'Dit is echt enorm spijitg. Het wordt knokken voor Play-Off 1."

Dejaegere had een belangerijk aandeel in het doelpunt van de Buffalo’s. De Japanner Yuya Kubo werd foutief neergehaald in de zestien na een schitterende opening van de middenvelder. Kubo zette de strafschop, maar die volstond niet voor de zege. Dejaegere beseft dat er meer in zat. "Het is heel spijtig dat we hier geen drie punten pakken. Je verlaat uiteindelijk het veld met een zuur gevoel, omdat je voor staat maar toch de winst nog uit handen geeft", zegt Dejaegere.

Dejaegere beseft dat Gent alles uit de kast zal moeten halen om zich van Play-Off 1 te kunnen verzekeren. "Het klopt dat het knokken wordt om ons bij die top zes te scharen. "De volgende wedstrijden van onze concurrenten zijn iets moeilijker dan die van ons, maar we moeten vooral naar onszelf kijken. Alleen is het spijtig dat het tegen een rechtstreekse tegenstander vandaag net niet lukt. Nu focussen op volgende week en er alles aan doen om die 3 punten thuis te houden", aldus Dejaegere.

No Poll