Mignolet moet vrezen voor toekomst: 'Liverpool heeft nieuwe doelman op het oog'

Mignolet moet vrezen voor toekomst: 'Liverpool heeft nieuwe doelman op het oog'

06-02-2017 10:43
2

Simon Mignolet kent dit seizoen een wisselvallig seizoen bij Liverpool. De Duitse concurrent Loris Karius kon evenmin overtuigen. Jürgen Klopp is erg ontevreden over zijn doelmannen en gaat op zoek naar een nieuwe keeper.

Het Italiaanse Tuttomercatoweb.com schrijft dat The Reds al iemand op het oog hebben. Liverpool zou Samir Handanovic zien als een geschikte kandidaat. De 32-jarige Handovic keept bij Internazionale en heeft al jaren een sterke reputatie. De 81-voudig international van Slovenië ligt nog tot een met de zomer van 2019 vast in Milaan, dus Liverpool zal wel diep in de buidel moeten tasten om hem over te nemen. Internazionale zal een keeper van het kaliber Handanovic immers niet zonder slag of stoot laten gaan.

Mignolet was sinds zijn komst in 2013 de onbetwiste nummer één onder de lat bij Liverpool. Onze landgenoot raakte dit seizoen echter korte tijd zijn basisplaats aan Karius, die afgelopen zomer door landgenoot Klopp naar Anfield Road gehaald. Mignolet wist de concurrentiestrijd uiteindelijk toch te winnen. Klopp zou echter niet overtuigd zijn. Mignolet hield dit seizoen in slechts drie van zijn veertien Premier League-optredens het doel schoon.