Withete voetbalvrouw fileert Van Persie: 'Breek een been, lul'

Withete voetbalvrouw fileert Van Persie: 'Breek een been, lul'

06-02-2017 08:59

Robin van Persie heeft zondag geen vrienden gemaakt in de confrontatie tussen zijn club Fenerbahçe en Besiktas. Door een goal van de Nederlandse spits won Fener nipt met 1-0, maar onder meer een voetbalvrouw is witheet na de acties van Van Persie.

In het duel smeerde Van Persie zijn tegenstander Dusko Tosic een rode kaart aan. Daarop reageerde zijn partner Jelena Karleusa woedend. Ze zette op Twitter: 'R. van Persie is een domme klootzak. Breek een been, lul.' Inmiddels is die reactie van het Twitter-account van de vrouw van Tosic verwijderd, omdat de speler van Besiktas daarom heeft gevraagd.

Karleusa kon het echter niet laten om tóch te blijven reageren. 'Ik houd niet van vieze spelers', aldus de voetbalvrouw. Ook heeft ze een tweet van een Galatasaray-fan geretweet met de tekst: 'RVP is een fucking vieze speler. We geven hem van katoen, de volgende keer in Arena.' Het mag duidelijk zijn dat Van Persie geen vrienden heeft overgehouden aan het treffen. Ook Oguzhan Özyakup, een oude vriend van Van Persie, was woest.