Vossen snoert critici de mond: Een verdiende zege voor ons

Vossen snoert critici de mond: "Een verdiende zege voor ons"

05-02-2017 17:21
1

Jelle Vossen maakte zondagmiddag het enige doelpunt voor Club Brugge. De Bilzenaar was bijzonder met zijn winning goal, want Club had het bijzonder moeilijk met een goed georganiseerd Charleroi.

Vossen vertelt op Sporza dat zijn goal voor veel ontlading heeft gezorgd, ook al was de goal nipt buitenspel. "Het was een goeie bal in de diepte van Wesley. Ik probeerde de bal met links zo snel mogelijk in de hoek schieten. Ik denk dat hij via een bots nog voorbij Penneteau ging. Wie het eerst scoorde ging deze match winnen."

Scoren was vooral in de eerste helft een groot probleem, want het zat potdicht. "In de eerste helft hadden we veel slordigheden, in de tweede helft hadden we meer beweging in balbezit. Zo hebben we kansen afgedwongen. Dit was een verdiende zege voor ons. Ik had het in de eerste helft moeilijk, maar toen werd Wesley ingebracht. Hij is iemand die heel sterk is met de rug naar de goal, dat heeft goed geholpen in de tweede helft."

Vossen beseft dat dit een belangrijke zege kan zijn voor Club Brugge. "Het zijn deze punten die van goudwaarde zijn op het einde van de rit. Ik denk dat we stappen hebben gezet, we hebben bijgeleerd om rustig te blijven en dat is heel belangrijk in wedstrijden als deze die heel gesloten zijn. Dit was eigenlijk een Play-Off 1 wedstrijd, er zit heel veel kwaliteit bij Charleroi."