'We kregen de beste kansen, maar missen op het perfecte moment'

'We kregen de beste kansen, maar missen op het perfecte moment'

03-02-2017 23:51

Bij Sporting Lokeren is men zeker niet ontevreden na het gelijkspel tegen RSC Anderlecht (0-0). Runar Kristinsson had achteraf bijzonder veel lof voor de inzet van zijn jongens.

"We kregen de beste kansen om te scoren, maar missen op het perfecte moment", reageerde hij na de wedstrijd tegenover Sporza. "Ik ben tevreden over onze wedstrijd en vind dat we heel goed gespeeld hebben. We hebben goed samengewerkt als ploeg. Nu moeten we enkel nog beter worden in het maken van doelpunten", klinkt het.

Ook tegen Anderlecht hield Lokeren alweer de nul. Paars-wit had bhet bijzonder moeilijk om kansen te creëren. "De nul houden is opnieuw een opsteker en we pakken vandaag een belangrijk punt waardoor we met vertrouwen de wedstrijd tegen Club Brugge kunnen voorbereiden", vertelt de IJslander.

De goede resultaten hebben mogelijk ook een positieve uitkomst voor Kristinsson. Als Lokeren in de top tien eindigt, krijgt hij automatisch een contractverlenging. De Waaslanders staan momenteel op een twaalfde plek. "Ik denk niet aan mijn eigen toekomst, maar dat klopt wel. Ik wil gewoon goed voetbal brengen en zo verder doen."