De Bruyne geloof nog in titelkansen City: Kan soms gek verlopen in het voetbal

De Bruyne geloof nog in titelkansen City: "Kan soms gek verlopen in het voetbal"

02-02-2017 17:38

Kevin De Bruyne en Manchester City speelden West Ham United gisteren van het kastje naar de muur. Toch lijken The Citizens hun titelambities dit seizoen te mogen opbergen. De achterstand op leider Chelsea is al opgelopen tot tien punten. De Bruyne is echter een andere mening toegedaan.

De Rode Duivel opende de score voor zijn club tegen de Hammers na een knappe actie met nieuwkomer Gabriel Jesus. "Ik ben blij met onze goede wedstrijd tegen West Ham, maar we mogen nu zeker niet zelfvoldaan worden", verklaarde De Bruyne tegenover Daily Mail. "Of we Chelsea nog kunnen inhalen? Dat weet ik niet, maar we gaan het toch proberen."

"Je weet dat het soms gek kan verlopen in het voetbal. Chelsea heeft momenteel een straat voorsprong, maar als ze plots drie keer op rij zouden verliezen, kunnen we zo weer meedoen voor de titel. Met nog vijftien wedstrijden voor de boeg is dat zeker niet onmogelijk. We moeten gewoon ons ding doen. Het is nu belangrijk om een reeks neer te zetten om zo druk te leggen op onze concurrenten."