OFFICIEEL: ex-Rode Duivel vindt nieuwe club in Albanese competitie

OFFICIEEL: ex-Rode Duivel vindt nieuwe club in Albanese competitie

Gepubliceerd: donderdag 2 februari 2017 om 16:20do 02-02-2017 om 16:20

Marvin Ogunjimie heeft alweer een nieuwe club gevonden. Amper één week nadat zijn contract verbroken werd bij het Zuid-Koreaanse FC Suwon ondertekende Ogunjimi een overeenkomst bij het Albanese Skënderbeu.

De 29-jarige ex-rode Duivel speelde sinds vorig seizoen in Zuid-Korea, na een avontuur in Noorwegen bij Stromgodset. Door een zware knieblessure stond hij in 2015 maandenlang aan de kant. Ogunjimi wou graag terugkeren naar de Belgische competitie, maar geen enkele club hapte toe.

Daarom koos de aanvaller opnieuw voor een avontuur. Dit keer in Albanië bij Skënderbeu. De Mechelaar debuteerde in 2005 in de Belgische competitie voor KRC Genk. Hij speelde tot 2011 voor de Limburgers en verhuisde nadien naar Mallorca. Dat werd echter geen succes.

Hij werd achtereenvolgens uitgeleend aan Standard, Beerschot en OH Leuven, maar kon ook daar geen potten breken. Nadien begon hij aan zijn reis rond de wereld bij Stromgodset.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws