'Club Brugge mag nog steeds hopen op komst van Ben Haim'

'Club Brugge mag nog steeds hopen op komst van Ben Haim'

01-02-2017 08:15

Club Brugge heeft op het laatste nippertje nog een nieuwe flankspeler gehaald, met name Dorin Rotariu. De geruchten over Rotariu klonken al langer, maar Club leek toch vooral bezig met Tal Ben Haim. Die piste liep dood, of toch niet?

Club Brugge heeft zowat alles geprobeerd om de flankspeler van Maccabi Tel Aviv binnen te laten, met 4,7 miljoen euro deed het een absoluut monsterbod. Maccabi wilde zijn goudhaantje echter absoluut niet laten gaan in de winter. Club Brugge moest afdruipen, maar had dus wel snel een alternatief. Rotariu was bovendien nog niet half zo duur als Ben Haim.

Het Laatste Nieuws weet echter dat Ben Haim een bijzondere clausule in zijn contract heeft staan. Komende zomer mag hij namelijk vertrekken voor 2,9 miljoen euro, een prijs die duidelijk geen struikelblok vormt voor Club Brugge. Door de komst van Rotariu heeft Club momenteel niet echt een flankspeler. De kans is evenwel groot dat José Izquierdo deze zomer vertrekt, terwijl Lior Refaelov nog niet op topniveau is na zijn blessure.