OFFICIEEL: Club Brugge verrast en trekt Roemeense international aan

OFFICIEEL: Club Brugge verrast en trekt Roemeense international aan

31-01-2017 23:15

In de laatste uren van de transferperiode heeft Club Brugge nog vriend en vijand kunnen verbazen. Op de laatste transferdag kon het Dorin Rotariu wegplukken. De Roemeense international zetten zijn handtekening onder een contract van 3,5 seizoenen bij de club.

In de zoektocht naar een nieuwe flankaanvaller heeft Club Brugge dan toch beet. De landskampioen neemt Rotariu over van Dinamo Boekarest. Hij zette zijn handtekening onder een contract van 3,5 seizoenen bij de Bruggelingen. Dat meldt Club Brugge via de officiële kanalen.

Club Brugge leek lange tijd op weg om Tal Ben-Chaim over te nemen, maar de Israëliër werd het uiteindelijk niet. Blauw-Zwart kan uitpakken met de komst van Rotariu. De flankaanvaller stond eerder al in de belangstelling van Club, maar leek te duur uit te vallen. Adrian Mutu, technisch directeur van Dinamo Boekarest, vroeg tien miljoen euro.

Uiteindelijk is er na lang onderhandelen toch een akkoord gevonden. Volgens Roemense bronnen zou hij uiteindelijk amper 2,2 miljoen euro kosten. Dinamo Boekarest kon ook nog een doorverkoopspercentage bedingen in het contract.