'Leicester op ramkoers met spits: derde en laatste bod stoïcijns afgewezen'

'Leicester op ramkoers met spits: derde en laatste bod stoïcijns afgewezen'

31-01-2017 16:10

Leicester City drijft Leonardo Ulloa tot wanhoop. De Engelse kampioen heeft een nieuw bod van Sunderland op de Argentijnse spits afgewezen, zo meldt Sky Sports.

The Black Cats hebben een kleine negen miljoen euro over voor Ulloa, die bij Leicester amper aan spelen toekomt. Maandag kondigde de speler aan niet meer voor Leicester uit te willen komen. Dat deed hij via Twitter. 'Met alle respect voor de Leicester City-fans, maar ik voel me bedrogen door Ranieri en in de steek gelaten door de club. Ik zal niet meer voor ze spelen.'

Sunderland heeft dinsdag opnieuw een poging ondernomen om Ulloa los te weken, maar kreeg opnieuw nul op het rekest. Het was volgen Sky de derde en laatste keer dat Sunderland een bod afgewezen zag worden. Ulloa lijkt een transfer daardoor helemaal te kunnen vergeten.

Eerder werd een bod van vier miljoen op Ulloa afgewezen. Het laatste bod van Sunderland was dus fors hoger, maar niet genoeg voor een transfer. Ulloa speelde dit seizoen twaalf competitiewedstrijden, waarvan slechts één keer als basisspeler.