Bron spreekt tegen: 'Transfertarget Club zit niet op het vliegtuig'

Bron spreekt tegen: 'Transfertarget Club zit niet op het vliegtuig'

31-01-2017 19:35
2

Club Brugge heeft zijn gedroomde versterking bijna beet. De Israëlische flankspeler Tal Ben-Haim zou zijn handtekening zetten in het Jan Breydelstadion. Club Brugge legt vier miljoen euro op tafel, met nog een miljoen aan mogelijke bonussen.

Club Brugge jaagt al weken op de flankspeler, die de landskampioen aanvallend meer opties moet geven. Ben-Haim en zijn entourage zetten al even druk op het bestuur om hem te laten gaan. Die is naar verluidt gezwicht voor het ultieme Brugse bod.

De international zal in Brugge 700.000 euro loon opstrijken, exclusief premies. Blauw-Zwart legt een vaste transfersom van vier miljoen euro op tafel. Die kan oplopen tot vijf miljoen euro door middel van bonussen. Zo kan het winnen van de titel, de Beker van België en deelname aan de Champions League extra geld opleveren voor Maccabi Tel Aviv.

Update 19:10 Het Nieuwsblad meldt ondertussen dat Ben Haim op het vliegtuig zit en deze avond zal aankomen in België. De transfer is echter nog niet beklonken. Zo wordt het een echte race tegen de tijd.

Update 19u35: Ben Haim zit volgens Het Nieuwsblad op het vliegtuig naar ons land, maar dit wordt tegengesproken door een bron uit Israël. Volgens Amir Raz, adjunct-hoofdredacteur van het bekende Channel One, is Ben Haim op dit moment gewoon nog thuis in Israël.