Djuricic tijdens zijn verhuurperiode aan Anderlecht

OFFICIEEL: Sampdoria neemt concurrent Praet en Anderlecht-flop definitief over

OFFICIEEL: Sampdoria neemt concurrent Praet en Anderlecht-flop definitief over

30-01-2017 23:17

Filip Djuricic weet waar hij de komende jaren voetbalt. De 25-jarige oud-speler van Anderlecht is definitief overgenomen door Sampdoria, de club die hem het afgelopen halfjaar al van Benfica huurde.

De Italianen maken maandagavond bekend dat de optie in de huurovereenkomst gelicht is. Daardoor staat de Serviër nu definitief onder contract bij de club uit Genoa. Opvallend is dat Djuricic, qua statistieken, amper indruk heeft kunnen maken in de eerste seizoenshelft. Hij speelde zeven keer, telkens als invaller en was in totaal slechts goed voor honderd speelminuten.

Voor twijfels bij club en/of speler heeft dat blijkbaar niet gezorgd. Djuricic staat nu tot medio 2021 onder contract bij Sampdoria. Als onderdeel van de transfer verhuist Pedro Pereira de andere kant op. Hij is nu officieel speler van Benfica.

Djuricic maakte van 2009 tot 2013 indruk in het shirt van sc Heerenveen, maar kon die goede lijn niet doortrekken na zijn transfer naar Benfica. De club verhuurde hem aan FSV Mainz 05, Southampton, Anderlecht en nu dus Sampdoria. Alleen bij Anderlecht stond hij zo nu en dan in de basis.