OFFICIEEL: Spits van Napoli begint nieuw avontuur in Premier League

OFFICIEEL: Spits van Napoli begint nieuw avontuur in Premier League

31-01-2017 23:10
0

Manolo Gabbiadini lijkt de nieuwste aanwinst van Southampton te worden. De aanvaller van Napoli werd al enige tijd gelinkt aan de Engelse club, maar nu lijkt ook zijn zaakwaarnemer een duit in het zakje te doen.

Gabbiadini werd de voorbije dagen al gespot met een Southampton-sjaal om en stond al langer op de nominatie om te vertrekken bij Napoli. Volgens zijn zaakwaarnemer is zijn cliënt inderdaad op weg naar een Premier League-club. "De speler gaat naar Engeland, er is met succes een deal afgesloten", meldt hij aan Italiaanse media. Hoeveel Southampton neertelt voor de aanvaller, wordt niet bekendgemaakt.

Gabbiadini had het lange tijd moeilijk bij Napoli, waar hij er niet in slaagde om de geblesseerde Arek Milik te doen vergeten. Daardoor moest Dries Mertens regelmatig in de spits spelen. Milik is inmiddels op de weg terug in Napels, nadat hij in oktober een zware blessure opliep aan de knie.

Update 23.10: Southampton maakt enkele minuten na de 2-1 nederlaag tegen Swansea City bekend dat Manolo Gabbiadini overkomt van Napoli. Ook de Italianen bevestigen dat. Southampton betaalt naar verluidt twintig miljoen euro voor de Italiaanse aanvaller, die tot medio 2021 tekent. Hij is na Graziano Pellè de volgende Italiaanse spits op St. Mary's.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie