'Hull City gaat voor bizarre deadlineday en hoopt op vijf transfers'

'Hull City gaat voor bizarre deadlineday en hoopt op vijf transfers'

30-01-2017 19:52

Hull City wil koste wat kost niet uit de Premier League degraderen. De nummer negentien van de competitie heeft daar héél veel voor over en gaat voor een bizarre deadlineday op transfervlak. Sky Sports meldt dat Hull vijf spelers op het oog heeft.

The Tigers hebben maar liefst vijf biedingen uit staan op verschillende spelers. Eén van die vijf spelers is Andrea Ranocchia van Internazionale. De verdediger van de Italianen kan op huurbasis verkassen naar Hull en er is inmiddels al een akkoord bereikt over zijn overstap, zo luiden de laatste berichten uit Engeland.

De 28-jarige back vliegt waarschijnlijk op maandagavond nog naar Engeland en wordt daar op dinsdagochtend gekeurd, precies op tijd voor het sluiten van de transferwindow. Op deadlineday staat er nog meer te gebeuren bij de laagvlieger uit de Premier League, gezien de vier biedingen voor overige spelers. Hull versterkte zich eerder al met Lazar Markovic (Liverpool), Oumar Niasse (Everton), Omar Elabdellaoui (Olympiakos) en Evandro (FC Porto).