UPDATE: Weiler keert terug naar België, onzekerheid over wedstrijd Lokeren

UPDATE: Weiler keert terug naar België, onzekerheid over wedstrijd Lokeren

donderdag 2 februari 2017 om 23:08

René Weiler kende zondag een frustrerende avond, nadat zijn team er in negentig minuten tijd maar niet in slaagde om te scoren tegen tien (en op het einde zelfs negen) Standard-spelers. Maandag kreeg de hoofdcoach van RSC Anderlecht pas echt dramatisch nieuws te verwerken: zijn vader is overleden. 

Anderlecht komt zelf met het bericht naar buiten op de eigen website. In een korte mededeling meldt het dat de vader van Weiler 'zopas' het leven heeft gelaten. De Zwitser is al afgereisd naar zijn thuisland. Vanzelfsprekend wenst iedereen binnen de Brusselse club de hoofdcoach veel sterkte toe in deze moeilijke momenten.

Weiler staat pas sinds afgelopen zomer aan het roer bij Anderlecht. De trainer kwam over van 1FC. Nürnberg. Na een aarzelend begin bij de recordkampioen heeft de 43-jarige trainer het stilaan op de rails. Hoe lang hij in Zwitserland zal verblijven, is voorlopig niet bekend. De eerstevolgende partij van paars-wit vindt vrijdag al plaats, wanneer het op bezoek gaat bij Sporting Lokeren.

UPDATE 23.08 uur: Weiler zit momenteel nog steeds in Zwitserland, waar hij zijn familie bijstaat en de begrafenis bijwoont. De Zwitser zou volgens La Dernière Heure normaal gezien vrijdag terugkeren. Anderlecht speelt dan tegen Lokeren. Het is nog niet zeker of hij ook op de bank zal zitten. Als hij er niet is, vervangen zijn assistenten hem.

Plaats een reactie

maandag 30 januari 2017 om 17:19
Innige deelneming!
Vind ik leuk
taz +91
maandag 30 januari 2017 om 17:23
oprechte deelneming en veel sterkte !
Vind ik leuk
oesje +386
maandag 30 januari 2017 om 17:35
innige deelnemindg en sterkte
Vind ik leuk
AzEz86 +3265
dinsdag 31 januari 2017 om 07:56
Veel sterkte gewenst voor René en de ganse familie
Vind ik leuk
JpN +287
donderdag 2 februari 2017 om 23:35
sterkte Rene. Doe rustig aan. Sommige zaken zijn gewoon veel belangrijker dan voetbal.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

UPDATE: Weiler keert terug naar België, onzekerheid over wedstrijd Lokeren