OFFICIEEL: Bailey nu ook voorgesteld bij Bayer Leverkusen

OFFICIEEL: Bailey nu ook voorgesteld bij Bayer Leverkusen

31-01-2017 09:15
1

Leon Bailey vertrek zo goed als zeker naar Bayer Leverkusen. Craig Butler, de stiefvader van Bailey, postte een filmpje online waarin de hele familie op weg is naar het stadion van de Duitse club.

Met een veelzeggende bijschrift: 'Signing time' oftewel 'tekentijd' kondigt Butler de transfer van Bailey naar Leverkusen aan. De Jamaicaan zou later op de dag nog worden voorgesteld bij de Duitse club. De familie Bailey was het voorbije weekend al aanwezig in Duitsland. Zo woonde het ook al de wedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach bij.

UPDATE 23:28 uur: De transfer van Leon Bailey naar Bayer Leverkusen is nu officieel rond. Hij zette zijn handtekening onder een contract tot medio 2022 bij de club. Het is nog wachten op een bevestiging van één van de clubs, maar de Jamaicaan poseerde alvast met een shirt van de Duitse club. Genk zou zo'n dertien miljoen euro vangen voor de flankaanvaller.

Update 31/01 9u15: Bailey is nu ook voorgesteld bij Bayer Leverkusen. De Jamaicaan tekende tot 2022. "Het is een investering in de toekomst", aldus voorzitter Michael Schäde aan Bayer TV. "Hij is zeer snel en zeer jong. Er was veel interesse en we zijn zeer tevreden dat de speler voor ons heeft gekozen. We volgden hem al jaren. We dachten in de zomer al aan hem, maar we hebben de transfer nu kunnen afronden."