OFFICIEEL: Duitse middenmotor verrast met aantrekken van ex-supertalent Barcelona

OFFICIEEL: Duitse middenmotor verrast met aantrekken van ex-supertalent Barcelona

29-01-2017 12:29

Bojan Krkic gaat aan de slag in de Bundesliga. FSV Mainz maakt zondagochtend bekend dat de Spaanse aanvaller van Stoke City tot het einde van het seizoen wordt gehuurd. Bojan liet onlangs aan zijn werkgever weten dat hij graag wilde verkassen. 

De 26-jarige aanvaller begon zijn carrière als supertalent bij FC Barcelona, maar kon daaar de hoge verwachtingen eigenlijk nooit waarmaken. Hij speelde vervolgens met weinig succes voor onder meer AS Roma, AC Milan en Ajax. De Spanjaard had bij Stoke nog een contract tot medio 2020. Bojan was echter niet tevreden over het aantal speelminuten dat manager Mark Hughes hem dit seizoen gaf. 

"Het is voor mij een eer dat Mainz mij de kans geeft om in de Bundesliga te spelen", laat de rechtspoot weten op de website van zijn nieuwe club. "Ik kan me in een nieuwe Europese topcompetitie gaan bewijzen. Ik kijk er naar uit om me te bewijzen aan de fans en met Mainz zo goed mogelijk te presteren." Engelse media schreven vorige week nog dat Bojan zo goed als zeker naar Middlesbrough ging verkassen.