OFFICIEEL: KAA Gent vindt een oplossing voor overbodige speler in Israël

OFFICIEEL: KAA Gent vindt een oplossing voor overbodige speler in Israël

19-06-2017 17:50

AA Gent is deze maand opnieuw zeer actief geweest op de transfermarkt. De Buffalo's waren weinig gelukkig tijdens de voorbije mercato's en willen die fouten nu rechtzetten. Gent hoopt nog een speler kwijt te raken voor het einde van de deadline.

Ofir Davidzada mag de club volgens Het Laatste Nieuws verlaten. Naar verluidt kreeg zijn entourage dit te horen van de clubleiding. De Israeliër heeft echter weinig opties. Hij kwam dit seizoen al zowel voor Hapoel Be'er Sheeva en AA Gent in actie, dus is enkel een terugkeer Hapoel Be'er Sheeva nog een mogelijkheid. 

De 25-jarige Davidzada werd in augustus binnengehaald, maar net als Jacob Rinne en Emir Kujovic is hij een floptransfer gebleken. Hein Vanhaezebrouck deed amper zes keer een beroep op de linksback, die in totaal tot 194 minuten kwam. De zesvoudig international ligt nog tot en met de zomer van 2020 vast bij Gent.

Update 19/06 om 17:50: AA Gent is 'verlost' van Davidzada. De Israeliër keert terug naar zijn eigen land. Hij gaat een jaar op huurbasis spelen voor Maccabi Tel Aviv, dat deelde die club mee via Twitter.