John Bico verbreekt de stilte: Mislukt bij Antwerp? Integendeel!

John Bico verbreekt de stilte: "Mislukt bij Antwerp? Integendeel!"

28-01-2017 10:41

Na zijn gedwongen vertrek bij Antwerp had John Bico een persconferentie beloofd, maar die is er nooit gekomen. Bico leek helemaal in de vergetelheid te verdwijnen, maar in La Dernière Heure verbreekt hij de stilte ... om te vertellen dat hij succes had bij Antwerp. 

Waarom hield Bico de lippen zo lang stijf op mekaar? Het antwoord is simpel. "Reageren als de zaak nog warm is, dat is niet de beste oplossing. Ik zie dat de mensen die zich wel meteen hebben uitgelaten beter hadden kunnen zwijgen", aldus de Kameroener.

Bico is mede door de fervente tegenstand van de fans mislukt bij Antwerp. Of toch niet? "Integendeel. Ik vind dat het heel goed gegaan is bij Antwerp. Ik denk dat er een probleem was met de communicatie. Bepaalde supporters zijn gemanipuleerd. Ze hebben hen dingen laten geloven die niet correct waren. Dat ik kwam om de club te kopen. Dat ik eigenaar was van Antwerp. Dat ik de kleuren wilde veranderen, of dat de club in gevaar was. Toen ik arriveerde werd er een vergadering georganiseerd met de supporterskern. Toen werd ik door iedereen nog geroemd", aldus Bico.