''Sirigu polsten we, maar we wilden absoluut geen grote ster die oorlog maakt''

''Sirigu polsten we, maar we wilden absoluut geen grote ster die oorlog maakt''

Gepubliceerd: zaterdag 28 januari 2017 om 10:39za 28-01-2017 om 10:39

Anderlecht maakte deze winter een prioriteit van het vinden van een nieuwe doelman. Bekende namen als Mathew Ryan, Koen Casteels en Salvatore Sirigu passeerden de revue, maar Anderlecht koos zeer verrassend voor de onbekende Spanjaard Ruben, die werd betrokken in een veelbesproken ruildeal met Davy Roef.

Herman Van Holsbeeck bevestigt in Het Nieuwsblad dat Ryan en Sirigu wel in beeld zijn geweest. "Kijk, als Anderlecht-manager heb je altijd namen in je hoofd. Zo belde ik twee keer met de makelaar van Ryan, maar voor hem drukten we nooit door. Ook Sirigu polsten we, maar we wilden absoluut geen grote ster die oorlog maakt als hij eens op de bank moet zitten'', luidt de uitleg van de sportief directeur.

Van Holsbeeck verdedigde zich ook op alle kritiek van de fans na het aantrekken van Ruben. ''Bovendien had onze coach mij op dag 1 al de naam van de keeper gegeven die hij echt wou: Rubén'', onthulde hij. HVH had op de presentatie wel nog een teleurstellende boodschap voor de supporters van paars-wit.

Poll

Gaat Ruben de eerste doelman worden?

(146 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws