Mathijssen scherp voor Club Brugge-huurling: “Liet de wensen over”

Mathijssen scherp voor Club Brugge-huurling: “Liet de wensen over”

25-01-2017 23:12
1

Woensdag probeerde Westerlo om dit seizoen opnieuw te stunten tegen Anderlecht, maar het bleef bij veel inzet. Na de 2-4 nederlaag tegen paars-wit likte Jacky Mathijssen de wonden.

"We hebben nooit echt spannend kunnen maken", aldus de trainer van Westerlo op de persconferentie na de match. We pakten te makkelijk tegendoelpunten. We hebben zeker kansen gehad, maar gaven te simpel goals weg. Elk doelpunt leek me vermijdbaar."

Ondanks de 2-4 nederlaag zag Mathijssen zeker ook positieve punten. "We zijn tevreden over veel zaken, alleen jammer dat we nooit echt voor spanning konden zorgen. We richten ons nu op de volgende twee wedstrijden, die voor ons toch belangrijker zijn." Westerlo trekt op de volgende speeldag naar Waasland-Beveren. Daarna ontvangt het STVV.

Strandberg moet nog leren
Mathijssen kwam ook nog even terug op de prestatie van Carlos Strandberg. De huurling van Club Brugge pikte woensdagavond zijn doelpuntje mee, "Ik ben tevreden over de prestatie van Strandberg, al kan zij samenspel nog veel beter. Zijn samenspel met de anderen en zijn positiespel lieten de wensen over. Dat kan allemaal nog veel beter."