Totale crisis bij KV Kortrijk: ''Heel stil in de kleedkamer''

Totale crisis bij KV Kortrijk: ''Heel stil in de kleedkamer''

25-01-2017 10:17

KV Kortrijk ging dinsdagavond met duidelijke cijfers onderuit in Genk: 3-0. De Veekaa leed hiermee al de achtste nederlaag(!) op rij en dus is er sprake van een grote crisis bij de nummer twaalf, die zeker nog niet veilig is voor de onderste plaatsen.

Iedereen bij Kortrijk zoekt naar de oplossing om deze pijnlijke reeks te stoppen, maar niemand heeft een antwoord. "Het is heel moeilijk om te aanvaarden dat we weer met 3-0 verliezen", zei een zeer ontgoochelde Kristof D'Haene na afloop tegen Sporza. "Het loopt bijzonder moeizaam. Het vertrouwen is weg." Is er een gebrek aan grinta bij de spelers? "Ik weet het niet. Ik weet eigenlijk niet wat ik moet zeggen. We weten het allemaal zelf niet zo goed meer. Het is heel stil in de kleedkamer'', 

D'Haene vindt het tijd voor een goed gesprek. "Ik denk dat we allemaal in de spiegel moeten kijken want het is echt niet goed. Maar we mogen ons hoofd niet laten hangen. We moeten een groep blijven en hier samen weer uitraken. We moeten praten over wat het probleem is. Als iedereen zijn taak doet, komt het normaal wel goed'', probeert hij hoop te houden.