UPDATE: Preud'homme brengt toch nog opvallende wijzigingen aan in zijn selectie

UPDATE: Preud'homme brengt toch nog opvallende wijzigingen aan in zijn selectie

24-01-2017 14:10

Club Brugge boekte afgelopen weekend een heerlijke 0-3 zege op Standard en Blauw-Zwart kijkt dus met veel vertrouwen uit naar het duel met Waasland-Beveren. Michel Preud'homme, die dinsdag zijn 58e verjaardag viert, kent weinig zorgen in de aanloop naar de eerste thuismatch van 2017.

Benoît Poulain en Jelle Vossen ging op Sclessin beide rond het uur licht geblesseerd naar de kant. Preud'homme kan volgens het nieuwsbericht op de clubsite woensdag gewoon een beroep op het duo doen. Claudemir is echter nog niet hersteld van zijn kwetsuur aan de achillespees. De jarige coach selecteerde dus dezelfde 21 namen als voor de ontmoeting tegen Standard.

Doelmannen: Ludovic Butelle, Ethan Horvath
Verdedigers: Dion Cools, Helibelton Palacios, Bjorn Engels, Benoît Poulain, Stefano Denswil, Niels Verburgh, Laurens De Bock, Ahmed Touba
Middenvelders: Timmy Simons, Tomás Pina, Ruud Vormer, Hans Vanaken, Lex Immers
Aanvallers: Lior Refaelov, Thibault Vlietinck, Abdoulay Diaby, Jelle Vossen, Wesley Moraes, José Izquierdo

Update 14u10: Club Brugge publiceerde dinsdag de selectie op de officiële website, maar deze is na de training toch nog aangepast. De namen van Benoît Poulain en Tomas Pina ontbreken in de nieuwe versie. Poulain lijkt toch niet op tijd fit te zijn geraakt, terwijl het nog onduidelijk is waarom Pina van de lijst is gehaald. Claudemir is juist toegevoegd aan de wedstrijdkern.