OFFICIEEL: Westerlo heeft tweede Zweedse versterking beet

OFFICIEEL: Westerlo heeft tweede Zweedse versterking beet

23-01-2017 21:20

KVC Westerlo heeft alweer beet op de transfermarkt. Voor de tweede keer halen de Kemphanen een Zweed. De middenvelder Marko Nikolic zette zijn handtekening onder een contract tot het einde van het seizoen.

De Zweedse middenvelder moet voor extra creativiteit gaan zorgen. Op zestienjarige leeftijd debuteerde hij al bij AIK Solna. "Ik mocht al op zeer jonge leeftijd debuteren in het A-elftal. Ik mocht regelmatig invallen, maar het volgende seizoen kwam ik minder aan spelen toe. Nochtans vond ik dat ik steeds beter werd", reageerde hij op de officiële website van Westerlo.

De inmiddels negentienjarige Zweed zet bij Westerlo zijn eerste stap in het buitenland. "Het is de eerste keer dat ik mijn familie voor een lange periode verlaat en voor het eerst ben ik volledig op mezelf aangewezen. Het is een mentale test, maar wel één die ik vol goesting aanga", aldus Nikolic, die met Strandberg een maatje bij Westerlo heeft rondlopen. "We hebben nog enkele wedstrijden samen gespeeld bij AIK. Het is altijd goed om een vriend rond je te hebben", klinkt het.