Mertens brengt duidelijke update over zijn toekomst bij Napoli

Mertens brengt duidelijke update over zijn toekomst bij Napoli

23-01-2017 20:26
1

Dries Mertens is bezig aan een geweldig seizoen bij AS Napoli. Het is dus niet verrassend dat hij wordt gelinkt aan enkele buitenlandse topclubs. Een vertrek zit er nog niet in.

De Rode Duivel wil nog niet verhuizen naar een andere club. "Ik heb het gewoon heel erg naar mijn zijn hier in Italië en Napoli. Het is een mooi leven hier", zegt hij tegen Elf Voetbal.

De flankaanvaller begon nochtans aan het seizoen als invaller. "Ik snapte soms ook wel dat ik moest invallen, simpelweg omdat er veel wedstrijden zijn en je niet alle wedstrijden kunt spelen. We hebben ook altijd een grote kern bij deze club en daarom speel je soms minder vaak."

Inmiddels is hij uitgegroeid tot een sterkhouder. Onlangs vergeleek men hem zelfs met Diego Maradona. "Dat was meer om te lachen, ik maakte toen zeven doelpunten in twee wedstrijden en daarom maakten ze de grap. Het klopt wel dat hij afgelopen week op de club was en dat we elkaar hebben gesproken. Dat was zeker leuk maar er is niet echt iets speciaals voor gevallen", vertelt hij