Geen hoop meer in Luik? Er kwam niets intimiderends vanaf de tribunes

Geen hoop meer in Luik? "Er kwam niets intimiderends vanaf de tribunes"

23-01-2017 19:31
2

De kans dat Standard Play-Off 1 haalt, werd zondag nogmaals een pak kleiner. Het verloor met 0-3 van Club Brugge. Peter Vandenbempt vreest het ergste voor de Rouches. 

"Bij Standard lijkt er nog weinig geloof dat ze Play-off I gaan halen. Mathematisch is er nog lang geen man over boord: nog acht wedstrijden en vier punten achter. Dat is niets. Maar ik vind dat er in Luik gisteren een soort defaitistisch sfeertje hing. De hel van Sclessin was diepgevroren. Er kwam niets intimiderends vanaf de tribunes. Er heerste een grote gelatenheid. Tegen het eindsignaal was het stadion al bijna leeggelopen", aldus de man van de radio op Sporza.

Volgens Vandenbempt krijgt Jankovic de trein niet op de rails. "Het is opvallend dat coach Jankovic na een maand of vier nog altijd op zoek is naar oplossingen, zoals hij zelf ook aangaf. Hij heeft vijf keer gewonnen in veertien competitiewedstrijden, maar een keer of zes in twintig duels, eruit in de beker tegen Geel. Dat is geen geweldig rapport. Het is hopen dat de jonge voetballers die gekomen zijn, zoals Marin of Danilo, er ineens staan om dit elftal aan het voetballen te krijgen."

Lees ookVandenbempt toont weinig begrip voor 'hypocrisie' van Standard