'Jonge Inter-landgenoot volgt voorbeeld van Nainggolan en tekent dinsdag'

'Jonge Inter-landgenoot volgt voorbeeld van Nainggolan en tekent dinsdag'

23-01-2017 16:52
1

Maandagavond of ten laatste dinsdagmiddag zet Senna Miangue zijn handtekening onder een contract bij Cagliari. Momenteel komt de Antwerpse youngster nog uit voor topclub Internazionale. In Milaan zette de verdediger dit seizoen zijn eerste stapjes in het profvoetbal.

Journalist Gianluca Di Marzio is er zeker van: eerstdaags mag Miangue aan de slag in het Stadio Sant'Elia. Op zijn eigen website kondigt de Italiaanse transfergoeroe aan dat Miangue op Sardinië een huurovereenkomst mét aankoopoptie zal ondertekenen. Inter heeft wel een terugkoopclausule in het contract laten opnemen. Blijkbaar geloven de nerazzurri dus nog wel in de belofteninternational.

Op die manier treedt Miangue in de voetsporen van Radja Nainggolan, die jarenlang bij Cagliari speelde en zo een transfer naar AS Roma versierde. De Rode Duivel zou zijn jonge collega overigens positief advies gegeven hebben over de transfer. Miangue brak dit jaar door in het eerste elftal van Inter. Onder Frank De Boer mocht hij drie keer opdraven in de Serie A. Na het ontslag van de Nederlander verdween de linksback weer naar het achterplan.