Smeekbede aan adres van Preud'homme: Laat Club Brugge weer kwakkelen

Smeekbede aan adres van Preud'homme: "Laat Club Brugge weer kwakkelen"

23-01-2017 13:15
1

Club Brugge zit in een goeie flow, het versloeg Standard met ruime 0-3 cijfers en blijft zo autoritair aan kop. Jan Mulder vindt dat spijtig. Hij mist de kwade Michel Preud'homme.

Mulder vertelt met een kwinkslag dat het net iets te goed gaat bij het huidige Club Brugge. "Na een 0-3 gaan de verslaggevers ook niet mopperen. Niemand had wat aan te merken op Club, de zondag was volmaakt. Zoiets heeft één nadeel: de interviews met Michel Preud'homme na afloop."

"Ik zie hem graag met een achterdochtig gezicht een stekelige vraag afwachten en dan, na een zucht, antwoorden dat 'jullie journalisten altijd zoeken naar ...' Niet deze keer. Iedereen was gelukkig. Niets dan lof, eerbied en achting kwam er over de radio en voor de buis tot ons", aldus Mulder in Het Laatste Nieuws.

Mulder in deze sfeer duidelijk niet gewend. "Dit was heel moeilijk te verteren. Doe me een plezier, Michel, laat Club weer een keer kwakkelen, vraag de scheidsrechter stiekem of hij een onterechte penalty tegen je fluit, speel eens 0-0, ik wil Michel Preud'homme terug."