Club Brugge titelfavoriet? Dat zeiden we ook van AA Gent

"Club Brugge titelfavoriet? Dat zeiden we ook van AA Gent"

23-01-2017 12:45
5

Club Brugge is momenteel oppermachtig in de Belgische competitie, ook Standard was geen bedreiging. Ook Peter Vandenbempt zag Club makkelijk winnen met 0-3, maar tekent voorbehoud aan.

Vandenbempt vindt het gevaarlijk om Club nu tot titelkandidaat te bombarderen. Hij herinnert zich vorig seizoen nog veel te goed. "Een collega van Het Nieuwsblad merkt vandaag terecht op dat we dat precies een jaar geleden ook over AA Gent hebben gezegd. Ik ook overigens, met veel overtuiging. Want Gent won in één week van Brugge voor de beker, van Anderlecht én... met 0-3 op het veld van Standard. Overigens met veel spectaculairder en indrukwekkender voetbal dan Club Brugge gisteren", aldus Vandenbempt op Sporza.

Vandenbempt vertelt dat de stemming in een paar weken helemaal kan omslaan. "Toen vroeg ik me eigenlijk ook af: wie gaat dit Gent wat doen? Maar kijk, ineens verloor Gent twee keer van Club Brugge in één week. Dus laten we zeggen: vandaag lijkt Club Brugge onklopbaar. Maar de waarheid van januari is niet altijd die van mei.