UPDATE: 'Club moet portefeuille openen voor komst van Israëliër'

UPDATE: 'Club moet portefeuille openen voor komst van Israëliër'

23-01-2017 20:35
1

Club Brugge is nog volop bezig met een flankspeler, het gaat om de Israëliër Tal Ben Haim. Maccabi Tel Aviv doet echter moeilijk: technisch directeur Jordi Cruyff laat weten dat een transfer in januari niet bespreekbaar is.

Hij heeft het echter niet graag dat Maccabi Tel Aviv nu wordt afgeschilderd als een ploeg die weigert te onderhandelen. Dat is een totaal verkeerd beeld. "Maccabi heeft de sterkhouders nooit iets in de weg gelegd. Eliran Atar is naar Reims gegaan, Eran Zahavi naar China. Je mag me corrigeren, maar volgens mij hebben wij in Israël het grootste aantal spelers aan het buitenland verkocht in de recente jaren", aldus Cruyff aan de Israëlische bron One.

Ondanks de vrijgeleide die veel sterkhouders krijgen is Cruyff echter niet van plan om Ben Haim nu al te laten gaan. "Over Ben Haim wil ik niet praten in januari. In juni kan dat wel", zo laat Cruyff weten. De vraag is natuurlijk of Club Brugge dan nog interesse heeft, want het wil zijn winger echt wel zo snel mogelijk halen.

Update: 20.35: Maccabi Tel Aviv is dan toch bereid om Ben Haim in de wintertransferperiode te laten gaan. Club Brugge wilde aanvankelijk 3,5 miljoen euro betalen voor de flankaanvaller. Dat is echter niet genoeg. Tel Aviv wil minstens 4,5 miljoen euro plus een kampioenenpremie van een half miljoen euro ontvangen. Het is nog maar de vraag of Club dat ook wil betalen.