'Toptalent van Arsenal gaat rijpen bij ... Nederlandse tweedeklasser'

'Toptalent van Arsenal gaat rijpen bij ... Nederlandse tweedeklasser'

Gepubliceerd: maandag 23 januari 2017 om 08:46ma 23-01-2017 om 08:46

Jupiler League-club VVV-Venlo krijgt mogelijk de beschikking over een wel heel bijzondere versterking. De Venlonaren weten volgens De Telegraaf binnen 24 uur of zij Gedion Zelalem van Arsenal mogen verwelkomen.

Arsenal-manager Arsène Wenger besluit maandag hoogstpersoonlijk of Zelalem naar Venlo mag verkassen om het seizoen af te maken. De negentienjarige jeugdinternational van de Verenigde Staten kan aansluiten bij de koploper van de Jupiler League en staat naar verluidt hoog op de verlanglijst van Borussia Dortmund. De Duits-Amerikaanse speler is na dit seizoen transfervrij.

Opvallend is dat Zelalem drie jaar geleden al zijn debuut maakte in de hoofdmacht van Arsenal en afgelopen seizoen op huurbasis bij Rangers FC speelde. Wenger geeft nu de voorkeur aan een huurperiode bij een aanvallend ingestelde Nederlandse club. De Franse oefenmeester denkt dat Zelalem weinig kans maakt op minuten in de top van de Eredivisie. Daarom wordt er verder gekeken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor KAA Gent zit het CL-verhaal erop. Het werd in de Play-Offs uitgeschakeld door Dynamo Kiev #KAAGent #AAGent #Gent #UCL #DynamoKiev #dynamokyiv #JPL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws