Is sprookje van Jankovic al bijna uit? Misschien veranderen ze van trainer

Is sprookje van Jankovic al bijna uit? "Misschien veranderen ze van trainer"

23-01-2017 07:30
1

Standard werd zondag opnieuw met de neus op de feiten gedrukt tegen Club Brugge. In eigen huis werd het afgemaakt door de uitgekookte bezoekers, het werd 0-3. Standard blijft zo buiten de eerste zes, de trainerswissel heeft bitter weinig effect gehad.

Aleksandar Jankovic moest het op zijn praatje achteraf bekennen. Er is nog bijzonder veel werk aan de winkel bij Standard. Jankovic heeft al heel wat verschillende systemen en samenstellingen geprobeerd, maar de juiste formule is nog niet gevonden. Jankovic weet ook wel dat het geduld van het bestuur niet eindeloos is, dat mocht zijn voorganger Yannick Ferrera eerder al ondervinden.

"Je weet dat ik de eerste ben om uit mijn comfort zone te treden. Ik zit hier nu vier à vijf maanden en veranderde in die tijd twee keer van systeem, ik veranderde de aanvoerder en de doelman, maar het eindigt misschien wel dat ze hier veranderen van trainer", wordt hij geciteerd door Het Nieuwsblad. De druk op de schouders van Jankovic is enorm, zoveel is ondertussen wel duidelijk.